JOBBESKRIVELSE

Trives du i en organisation, hvor du bliver hørt, og hvor dine kompetencer giver dig medansvaret for virksomhedens drift og vækst?

Som Lydtekniker hos Profox er det dig vores kunder møder, ofte i pressede situationer, hvor du udover din faglighed også vil blive bedømt på at kunne håndtere kunder, musikere og andre teknikere – det sætter krav til både din faglighed og personlighed.

Vi søger en Lydtekniker som kan arbejde med alsidige opgaver – store som små. Du vil også bruge en stor del af din daglige gang på vores lager, hvor vi klargøre, tjekke og udvikler vores udstyr og systemer.

Vi søger en tekniker, som sætter en ære i tilfredse kunder og som trives i en virksomhed, hvor ingen dag er ens.

Vi har meget på hylderne, men udvikler og fornyer hele tiden vores produktportefølje og arbejdsgange – her forventer vi at du har lyst og slet ikke kan lade være med at deltage.

Hos Profox får du et spændende job med muligheder for faglig og personlig udvikling. Et inspirerende miljø i en virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og den nære planlægning. Profox har fokus på initiativ, ansvar og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet i alle opgaver. Du vil blive en del af et professionelt miljø med et stærkt teknisk og kommercielt engagement.

DET KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder dig et spændende, afvekslende og udfordrende job i en virksomhed som er i rivende udvikling.

Du får en selvstændig hverdag med frihed under ansvar, hvor alle medarbejdere elsker det i gør, og er bedst til. Du får nogle gode kollegaer med godt humør og et stærkt fællesskab, hvor der løftes i flok og hvor der ikke er to dage som er ens.

VORES FORVENTNINGER

Vi forventer du trives med skiftende arbejde og tider – for hos os kan du se frem til en arbejdsplads, hvor vi løfter i flok og har fokus på den videre udvikling

Det er vigtigt at du er god til at kommunikere og samarbejde med kollegaer, kunder, leverandører m.m., da du er den sidste kunden ser. Samtidig er du udadvendt, præsentabel og velformuleret, da du får en bred berøringsflade – både med kunder, men også internt i virksomheden.

Du er passioneret med en positiv tilgang, imødekommende og brænder for AV-teknik. Du arbejder selvstændig, struktureret, grundig og ved hvad der skal til for at få en opgave i mål.

Er du vores nye Lydtekniker?

Er det noget for dig, så send en mail med din ansøgning og CV til [email protected] eller giv Martin et kald på +45 29 25 11 01

ANSØGNINGS formular

Dine oplysninger

Kørekort(Required)
Sæt Kryds
Consent(Required)

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved