Projekt detaljer

Årstal

2022

Del

Projektbeskrivelse

Ordets firmafesten blevet taget til helt nye højder, da kunden valgte at gøre noget helt ekstraordinært for at fejre en milepæl for deres ansatte.

De ansatte skulle på en sanseoplevelse, hvor alt fra smagsløgene, teknikken og liveoptrædener smeltede sammen til en helt unik oplevelse.

Se med i videoen, hvor Mikkel Rodkjær, Direktør i Profox, Jakob Krøyer, Belysningstekniker i AKKC
og Christian Visti, Eventkoordinator hos Rodkjær Event fortæller om samarbejdet.

På bagkant af en Corona-situation hvor det har været umuligt at komme ud, og ikke mindst samle folk, som arbejder sammen, på forskellige tider af døgnet og med forskellige nationaliteter, skulle firmafesten være noget, der kunne binde alle sammen.

Nøglen til den fuldendte oplevelse var videomapping, hvor Europahallens i AKKC overflader blev levendegjort ved hjælp af et stort antal projektorer og dermed giver en imponerende og helstøbt WOW-effekt.

Video er et universelt sprog, og i fællesskab blev ideen om at anvende videomapping i Europahallen skabt.

Vi manglede dog den røde tråd, der skulle binde historien sammen, og derfor tog vi fat i vores gode samarbejdspartner Rodkjær Event.

De kreative hjerner hos Rodkjær Event kom op med ideen om de 4 elementer.

Den røde tråd blev fortællingen om hvad kunden står for – idet de netop sælger energi, der fremkommer igennem de 4 elementer:

  • Jord
  • Ild
  • Vand
  • Luft

Når en spiller som kunden kommer på banen, og er med på at eksperimentere og prøve noget nyt, så er det altafgørende at have gode samarbejdspartnere.

Foruden det gode samarbejde med Rodkjær Event, arbejdede vi i denne case også tæt sammen med en anden god samarbejdspartner.

Vi har over længere tid haft et stærkt samarbejde med AKKC. Et samarbejde der betyder, at vi kender hinandens styrker, og ved hvad vi hver især er gode til.

AKKC er førende indenfor afvikling af alle typer arrangementer og dermed at håndtere og beværte mange gæster – og vi hos Profox har styr på teknikken, hele vejen rundt fra lyd til lys og – som i dette tilfælde – videomapping.

Rodkjær Event var tovholder på projektet, samlede alle trådene og fik alle de gode ideer og selv de mindste detaljer til at spille sammen i det helt store billede.

Det har været et fantastisk samarbejde mellem alle parter, med hvert sit speciale

Hos Profox står vi altid klar til at hjælpe – også meget gerne med nye og anderledes opgaver.

Relaterede CASES

Se alle vores cases

Lad os tage en snak!

Mikkel Rodkjær

Direktør

Email: [email protected]

Kontakt os direkte her

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved