Fra tanken til den skræddersyede løsning!

Vi sælger og installerer årligt en lang række AV-løsninger. Alt fra den avancerede totalløsning til den mindre og mere simple installation for den lokale idrætsforening.

Uanset om dit behov er en special AV-løsning eller en “almindelig” i et klasselokale eller lignende – så hjælper vi dig gerne.

  • Flagship stores
  • Illumination teknik til publikumsoplevelser
  • Auditorieløsninger
  • Digitale infosystemer
  • Koncert venues
  • Streaming-studier

Vi har stor teknisk know-how og deler gerne ud af vores viden. Du skal føle dig klædt på til at vælge den rette AV-løsning, som dækker dine ønsker.

Hemmeligheden til den rette løsning

Vores kompetente medarbejdere er din garanti for den rette løsning. Hos Profox sætter vi en ære i at kende dit behov og vejlede dig både om, hvad nutiden og fremtiden bringer.

Vi brænder for at være en del af udviklingen, hvor nye smarte løsninger hele tiden skubber grænserne for, hvad er muligt med hensyn til kvalitet og betjening – så hemmeligheden er det rigtige produkt til dig og dine AV-behov.

Av-løsninger til klar kommunikation

Det handler om kommunikation. Vores AV-løsninger understøtter denne del med fokus på brugervenlighed og effektivitet.

Vi er din sparringspartner, som både sikrer brugeren og modtageren en professionel AV-løsning. Det skal være en god oplevelse hver gang!

Uanset om dit behov er en simpel eller avanceret opgave, sørger vi for at guide dig igennem processen. Således får du en overskuelig og nem betjeningsflade til din ønskede AV-løsning.

Lad os tage en snak!

Lasse Sartou

Installation Chef, Salg & Projektrådgiver

Kontakt os direkte her

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved