Projektor

Du skal vælge projektoren, hvis du ønsker et billede i ret høj størrelse til en kosteffektiv pris.

Derudover er det en måde at skabe kreative løsninger. Vi kan hjælpe med at projektere på vægge, gulve eller andre flader, som ikke nødvendigvis er plane. Med projektoren får du chancen for at skabe en unik oplevelse for dine omgivelser, da den bliver synlig for alle i et større lokale.

Hos Profox er 95% af vores projektorinstallationer lavet med laserlyskilde. Dette gør vi, så du får en høj driftsikkerhed og et bedre lysoutput over tid.

LED- & storskærme

En LED-skærm er at foretrække, hvis du ønsker en kraftig skærmløsning inden- og udendørs. Vores LED-skærme er sammensat af moduler, så du kan få den ønskede form og format.

  • Fladskærm
  • Buet skærm
  • Bandereklamer
  • Dansegulv

Panelerne laves ved hjælp af en scaler, som dernæst bliver til et samlet billede fra en pc, infosystem, videomixer eller lignende. Det er kun din kreative fantasi, som sætter grænserne.

Touchskærme

Touchskærmene har i dag vundet indpas hos institutioner og i erhvervslivet. Med touchskærmen får du nemlig en række værktøjer samlet i ét, hvilket giver muligheder for at formidle budskaber til andre – både trådløst og med kablet.

En af touchskærmenes andre oplagte funktioner er, at de har en interaktiv add-on, som er langt mere fordelagtig end smartboards. Der er eksempelvis flere apps til at udsende noter nemt og enkelt, så dine arbejdsmetoder bliver effektiviseret. Derudover er touchskærme mere lyskraftige end projektorløsninger, så du får den bedste brugeroplevelse.

I Profox har vi stor erfaring med touchskærme. Så snart en touchskærm vælges, vil vi tilbyde undervisning og hjælp i forbindelse med implanteringen i virksomhedens IT-infrastruktur. Vi har in-house undervisningsfolk, som nemt og problemfrit kan hjælpe med overgangen.

Lad os tage en snak!

Lasse Sartou

Installation Chef, Salg & Projektrådgiver

Kontakt os direkte her

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved