Med et utal af events med forskellige formål og målgrupper, er vi heldige at levere og afvikle en betydelig mængde af disse begivenheder hvert år. Vores store erfaring gør os til erfarne guider, der kan vejlede jer blandt de mange muligheder og skræddersy den ideelle tekniske løsning, der fremhæver den historie, I ønsker at formidle.

For os er det altid en festlig og fornøjelig opgave at afvikle events, og vi er passionerede med skabere af “WOW-oplevelser”. Uanset om det er

Vi forstår, at der er mange bolde i luften ved afholdelsen af et arrangement, og derfor tager vi ansvar for hele den tekniske korrespondance med alle involverede parter. I kan trygt overlade teknikken til os, da vi er på hjemmebane med alt fra mikrofonbehov til avancerede lyd- og lysopsætninger.

Hos Profox er fokus altid på at dimensionere teknikken efter jeres fysiske rammer, specifikke behov og arrangementets formål.
Uanset størrelse og kompleksitet af jeres event, har vores erfarne team tidligere udført løsninger i alle tænkelige scenarier, og vi er parate til at møde jeres udfordringer med ekspertise og professionalisme.

Så lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor teknikken arbejder harmonisk bag kulisserne, mens I og jeres gæster kan nyde en problemfri og spektakulær oplevelse.

Med Profox som jeres tekniske samarbejdspartner er I i trygge hænder.

Lad os sammen skabe noget helt særligt, der vil imponere jeres deltagere og efterlade et varigt indtryk.

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved