HVEM ER VI?

Profox er en passioneret virksomhed i oplevelsesbranchen. I dag arbejder vi med 3 områder:

  • Totalløsninger af arrangementer
  • Udlejning af produkter
  • Salg & installation

Vores kompetente team har en stor ekspertviden indenfor det tekniske univers, som gør os i stand til at løse stort set alle typer af opgaver.

I Profox er vi vant til at arbejde med en bred diversitet i vores opgaver. Det betyder, at vi er din samarbejdspartner, uanset om du skal leje en mikrofon eller en pakkeløsning.

Sådan arbejder vi

Vi ser os selv som sparringspartner og vores fornemeste opgave er at sikre din succes.

Hos os får du en totalløsning med en fast projektleder, som guider dig igennem hele processen. Vi har styr på teknikken, så du kan have fokus på dit arrangementet.

En totalløsning er lige fra ide til evaluering. Med udgangspunkt i dine tanker, og behov tilsætter vi vores kreativitet og know-how, så du får et slutresultatet med en god teknisk løsning.

Vi vil med vores brede produktsortiment samt viden og erfaring give dig svaret på dine spørgsmål –  så kontakt os endelig.

Find os i hele landet

Vi har 3 afdelinger centralt placeret i Danmark – Aalborg, Odense og København. Således dækker vi hele landet og har et godt kendskab til de lokalområder vores afdelinger holder til i.

Vi kører ud til vores kunder i hele landet og besøger gerne dit lokalområde.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte alle vores afdelinger. Vi har på alle 3 lokationer kompetente medarbejdere, som sidder klar til at vejlede dig.

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved