27 september, 2023

Haack AV bliver en del af Profox

Haack AV bliver en del af Profox

Vi er glade for at kunne meddele, at Profox styrker sin position inden for salg og installation. Fra den 1. oktober 2023 overtager vi alle aktiviteter i Haack AV ApS. Rasmus Haack Johansen tiltræder i den som Montagechef i Profox.

Denne sammenslutning repræsenterer en milepæl for Profox og indebærer en kraftig opgradering af vores tekniske ekspertise og erfaring inden for AV-installationer.

Oprustning på teknisk kunnen og erfaring

Med denne sammenslutning kombinerer vi vores tekniske kompetencer og en betydelig mængde erfaring inden for AV-installationer. Når mennesker og synergier går hånd i hånd, og når lysten til at gøre noget sammen føles som det helt rigtige, er det naturligt at tage dette skridt.

En fælles vision om større og vildere AV-installationer

Sammen deler vi en vision om at skabe større og mere komplekse AV-installationer. Vores samlede know-how og evne til at levere kvalitetsløsninger vil positionere Profox inden for AV-magi i faste installationer.

Over 40 års samlet erfaring

Sammenlægningen bringer over 40 års samlet erfaring inden for AV-installationer til bordet, hvilket giver os en unik mulighed for at opfylde en bred vifte af installationsbehov for vores kunder.

Vi glæder os til at Haack AV bliver den del Profox og ser frem til at levere endnu vildere løsninger til vores kunder i fremtiden – ”𝘔𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯𝘴 𝘈𝘝-𝘪𝘯𝘴𝘵𝘢𝘭𝘭𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘪 𝘥𝘢𝘨”.


For yderligere oplysninger eller forespørgsler kontaktes:

Lasse Sartou, Profox ApS
mail: [email protected]
tlf.: +45 54 55 11 10

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved