01 august, 2023

Kreative kræfter forenes i eventbranchen

Kreative kræfter forenes i eventbranchen

Vi er glade for at kunne meddele, at Profox styrker sin position som en ledende udlejnings- og salgsvirksomhed indenfor eventbranchen. Fra den 1. august 2023 overtager vi MultiFX, Frontsound og TourPrep, og sammen skaber vi en solid samling af kompetencer, der matcher vores ambitiøse mål.

Denne strategiske sammenslutning betyder, at Profox nu er endnu bedre rustet til at imødekomme kundernes behov og levere unikke kreative løsninger indenfor eventproduktion i den bredeste forståelse.

Vi er nu for alvor en “one-stop-shop,” der kan tage kunderne hele vejen fra konceptudvikling til eksekvering. Samlet som Profox, er vi nu stærkere sammen med MultiFX, Frontsound og TourPrep.

Vores vision om at levere enestående kundeoplevelser får endnu større gennemslagskraft med denne sammenslutning. Den øgede størrelse af vores virksomhed matcher vores ambitioner om at være innovative og tilbyde skræddersyede løsninger, der skaber mindeværdige oplevelser for vores kunder, uanset størrelsen af arrangementet.

Vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedste service og det højeste kvalitetsniveau i branchen. Vores erfarne team på 40 dedikerede medarbejdere står klar til at sikre, at ethvert arrangement, turné eller installation bliver en succes, og at kundernes visioner bliver realiseret. Med MultiFX og TourPrep ombord, anerkendt for deres store ekspertise indenfor Special Effects, står vi nu utrolig stærkt. Deres imponerende portefølje af spektakulære effekter og innovative tekniske løsninger har gjort dem velrenommerede i eventbranchen. Denne tilføjelse til vores Profox-familie udvider vores kreative potentiale og giver os mulighed for at realisere selv de mest dristige koncepter.

Sammen vil vi fortsætte med at udfordre grænserne for, hvad der er muligt indenfor Special Effects. Vores talentfulde team af specialister er dedikeret til at levere enestående og præcise effekter, der vil tage kundernes arrangementer til et helt nyt niveau. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer alle og sammen skabe en ny spændende fremtid.


For yderligere oplysninger eller forespørgsler kontaktes:

Mikkel Rodkjær, Profox ApS
tlf.: +45 61 79 31 27

Nichlas Warnich, Tourprep ApS
tlf.: +45 27 57 85 41

Mathias Skall Hansen, MultiFX ApS / Frontsound ApS
tlf.: +45 28 45 37 56

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved