17 december, 2021

Profox som SKI-Leverandør

Profox som SKI-Leverandør

Vi er glade for at kunne meddele, at Profox er i blandt de nye godkendte SKI-leverandører, på den nye dynamiske 02.70 SKI aftale.

Aftalen som rummer et stort og bredt AV-sortiment, indeholder som noget nyt også et fokus på bæredygtighed og totaløkonomi.

Vi ser nu frem til at hjælpe flere offentlige kunder, herunder Regioner, kommuner, retsvæsen, biblioteker, museer, plejehjem og mange andre.

Vi lover som altid det sker med god vejledning omkring løsninger, som passer til et hvert behov og budget.

Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI

“Vi er glade for, at et bredt udsnit af markedets leverandørerne medvirker til at sikre, at aftalen bliver markedskonform. Bl.a. udvikles der en slags digitalt ”showroom”, hvor leverandørerne kommer til at kunne præsentere deres løsninger over for kunderne.”

SKI-Aftalen 02.70

SKI-aftalen 02.70 AV-løsninger er en miniudbudsaftale tiltænkt til specialløsninger, der ikke kan dækkes af SKI-aftalen 50.70 AV-udstyr.
Det er ikke en mulighed at købe direkte på aftalen uden først at have været igennem et miniudbud – som laves af de godkendte leverandører af aftalen.  

Aftalen fungerer således at når en offentlig organisation vil købe en AV-løsning på aftalen, så skal de offentliggøre deres behov inde i systemet. Dernæst kan leverandørerne hver især byde ind hvis de kan levere en løsning som matcher deres behov. Hvert indkøb fastsættes udfra organisationens indkøbsbehov.


Profox er blandt de godkendte leverandører på SKI-aftalen 02.70.
Vil i vide mere, så kontakt Lasse Sartou på [email protected] eller Mikkel Rodkjær på [email protected]

Rammeaftalen har en varighed på 10 år gældende fra aftalens først gældende dag.

RELATEREDE BLOGINDLÆG

Er du interesseret? Så kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J

+45 72 34 46 22

KONTAKTINFORMULAR

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved