Projekt detaljer

Kunde

TV2 Nord

Hjemmeside

www.tv2nord.dk

Årstal

2021

Del

Projektbeskrivelse

Et kryds og et klik. Det var noget af det, vi i november havde fokus på. Vi skulle sætte vores kryds til kommunalvalget – og klikket blev en del af TV2 Nord’s dækning af begivenheden.

Men inden kommunalvalgets start, skulle noget ændres. Skyggeudfordringer ved anvendelse af projektorer stemte ikke overens med, at den nordjyske nyhed station ønskede at invitere politikkere ind til debat. Så hvorfor ikke lave et nyt studie, hvor problemet kunne løses?

Se med i videoen, hvor Mikkel Rodkjær, Direktør i Profox og Torben Hedemose, Producer hos TV2 NORD fortæller om samarbejdet.

Hos Profox er vi altid klar til at hjælpe – også med nye og udfordrende opgaver. Derfor fandt vi sammen med kunden frem til løsningen om at opgradere studiets belysning.

Nye LED-fresneller og en ny passiv 36 kvm LED-skærm skulle implementeres. Fresnellerne medvirker til at optimere deres energiforbrug, mens skærmens 2,5 meter pixels afstand giver en anden ro, da den ikke har blæsere.

Virksomheden har nu fået en driftssikker og vedligeholdelsesfri skærm, som med et klik kan tilpasses det øvrige teknik.

Til trods for en sen levering formåede vi at montere det tekniske udstyr lige i tide til kommunalvalgets start. Sådan blev det nye studie indviet.

Men det står ligeledes klar til andre begivenheder. Det nye setup kan nemlig ændres, så kulisserne passer perfekt til det næste ønske.

Vi er glade for at se det flotte resultat – og vi håber, at I har bemærket det i fjernsynet.

Relaterede CASES

Se alle vores cases

Lad os tage en snak!

Mikkel Rodkjær

Direktør

Email: [email protected]

Kontakt os direkte her

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved