Service af dit udstyr

Profox servicerer dit udstyr – enten hos dig eller på vores værksted. Hvad enten det er til konference- eller mødelokalet eller noget helt andet, er vi din sparringspartner, når du skal vælge reparation.

Vi servicerer alle typer af AV-udstyr og har samarbejdsaftaler med specifikke serviceværksteder. Dit nuværende udstyr vil blive vedligeholdt – og er noget i stykker, finder vi en løsning, som gør, at du kan fortsætte dit arbejde, mens dit AV-udstyr er til service.

Teknikken er vigtig

Teknik har en evne til at drille på de mest ubelejlige tidspunkter. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig videre så hurtigt som muligt.

Vi kan ligeledes tilbyde dig en serviceaftale på nuværende eller nyt udstyr. Det sikrer dig faste rammer i dit budget, så du ikke står med ubehagelige overraskelser.

For alle kunder – store som små – sætter vi en ære i at hjælpe til den rette løsning.

Har du specielle behov?

Har du et specielt behov, som behøver en gennemtænkt og individuel løsning, så det passer til dine fremtidige krav?
Det er intet problem – vi kan tilpasse din løsning med alt fra kabler, patchpaneler til komplette installationssystemer.

2 typer aftaler

Hos Profox tilbyder vi to serviceaftaler:

  • Pro1/12
  • Pro2/12.

Serviceaftalerne inkluderer enten 1 eller 2 servicebesøg årligt og skræddersyes efter jeres AV-løsninger. Dertil vil der være en rabat på yderligere service og assistancebehov.

Reparation på vores værksted

Vi råder over eget elektronikværksted og teknikere, som har stor erfaring indenfor alle områder af branchen. Dette gælder blandt andet lyd- og lys hardware og andet AV-teknisk udstyr.

Derudover har vores serviceteknikere en vigtig opgave, når de skal vurdere, om en reinvestering er en bedre løsning end reparation.

Målet er at undgå, at du bruger for mange penge på en outdated løsning. Alt denne rådgivning sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, som kunde.

BOOK SERVICE

Frigør din tid. Lad os servicere din AV-løsning.

Bestil Service

Udfyld skemaet og send.

Serviceformular

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Ved reparation

Udfyld venligst RMA.

RMA FORMULAR TIL REPARATION

Adresse(Påkrævet)
Navn(Påkrævet)

Lad os tage en snak!

Lasse Sartou

Installation Chef, Salg & Projektrådgiver

Kontakt os direkte her

© Copyright - Profox ApS - All Rights Reserved